Thai Massage Company legt uit: Auto leasen met financial lease

 

Wij geven graag massages in onze salon, maar bieden ook de optie aan klanten om bij hen thuis te komen om de klant een massage te geven. Dat is een extra service die we graag aan onze klanten aanbieden.

Op hun beurt boeken klanten graag een massage aan huis. Het bespaart hen veel reistijd heen en weer naar de massagesalon. Daarnaast geldt voor veel klanten dat zij beter een ontspannen houding aan kunnen nemen in het comfort van hun eigen huis.

Wij gaan ook graag naar de mensen thuis, omdat dit de wensen van een groot deel van onze klantenkring beantwoordt. Maar liefst 50% van onze massages vindt plaats bij de klant thuis. Dit is voor ons dus een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Om een massage te kunnen geven bij iemand thuis, heb je je koffer met spullen nodig, met onder andere schoonmaakspullen, massageolie en handdoeken. Echt onmisbaar is echter de massagetafel. Deze is tegenwoordig best goed in te klappen tot een draagbare tafel. Helaas is het niet zo dat je al deze spullen gemakkelijk op de fiets meer kan nemen. Het resultaat is dus dat een auto echt noodzakelijk is om massages thuis aan te kunnen bieden.

Sommige van onze masseurs hebben toevallig een eigen auto. De meesten echter niet. Ik kan mijn eigen auto gebruiken voor de zaak, maar dat is niet genoeg om alle afspraken te kunnen doen. Er zijn vaak 2 masseurs tegelijkertijd op pad, en soms zelfs 3 masseurs op drukke momenten. Je begrijpt: een bedrijfsauto komt zeer goed van pas.

Met zoveel afspraken in de stad rijden onze masseurs flink wat kilometers door de stad. De auto is daarom een geweldig reclamemiddel. Wanneer je echter stickers en reclame op de auto’s plakt, is het vaak wel de bedoeling dat het bedrijfsauto’s zijn in plaats van particuliere auto’s.

Ik heb daarom research gedaan naar de mogelijkheden om bedrijfsauto’s aan te schaffen. De prijs van een nieuwe auto is hoog, maar er zijn vast financieringsmogelijkheden, zo dacht ik. Dat bleek te zijn. Via Rosfinance.nl ben ik terecht gekomen bij het auto leasen met financial lease. Dit betekent dat ik bedrijfsauto’s kan kiezen en, als het ware, aan kan schaffen, maar dat Rosfinance de financiering dekt. Thai Massage Company betaalt vervolgens een maandelijks bedrag voor het leasen van de auto’s. Het auto leasen met financial lease is een super makkelijke en toegankelijke methode.

Bij het auto leasen met een financial lease, heb ik een extra pakket er bijgenomen. Dit is een onderhoudspakket. Dit betekent dat het onderhoud van de auto’s wordt gedekt door de leasemaatschappij. Als bedrijf wil ik geen onnodige (financiële) risico’s nemen. Bovenal is het noodzakelijk dat de auto’s gewoon rijden en er geen redenen zijn dat de auto’s niet rijden. Het onderhoudspakket regelt dit. Het auto leasen met financial lease maakt het voor een klein bedrijf als Thai Massage Company mogelijk om toch een ‘autopark’ van maar liefst drie auto’s te kunnen gebruiken zonder te veel financiële risico’s te lopen. Ik kan het iedereen aanraden.

 

Terug naar Home