Alles gaat via internet: Vingino Kinderkleding

Ik bedacht mij afgelopen week dat tegenwoordig echt alles via internet gaat. Reserveringen, rekeningen betalen, communicatie, klantenservice, dingen kopen, enzovoort. Het is natuurlijk super makkelijk om alles via internet te kopen, maar ik werd ook geconfronteerd met een beperking van het internetparadijs. Er is duidelijk een plafond aan wat de Thai Massage Company via het internet kan doen. Ik doe erg mijn best, en heb erg mijn best gedaan, om beter aan te sluiten op de moderne technologieën. Met name internet is natuurlijk een belangrijke factor.

Zoals ik eerder al zei: mensen doen tegenwoordig alles via het internet. Ik ben er daarom bang voor dat, wanneer de Thai Massage Company hier niet op inspeelt, onze mogelijkheden in de toekomst en zelfs wellicht ons bestaan in de toekomst op losse voeten staat.

Als kind van de wereld ben ik echt op de hoogte van veel nieuwe apparaten en nieuwe technologieën. Toch is mij ook nog veel onbekend. Veel dingen zijn toch echt weggelegd voor de specialisten. Ik wilde bijvoorbeeld beter worden gevonden via Google. Ik dacht dat ik hiervoor Google diende te betalen. Er blijkt echter een gehele (voor mij) nieuwe sector achter te zitten. Een sector die zich bezighoudt met website optimalisatie, SEO, keywords en internet marketing. Ik dacht dit zelf even op te kunnen lossen. Het tegendeel bleek waar. Ik heb een specialist ingehuurd en ben daadwerkelijk erg blij en onder de indruk van de resultaten.

Het resultaat is dat ik deze SEO expert heb ingehuurd en betaald voor dit project, maar geen maandelijkse bedragen meer aan Google betaal voor marketing die waarschijnlijk niet het resultaat geeft dat ik voor ogen heb. Het inhuren van deze expert heeft mij op de lange termijn betere resultaten gegeven voor een relatief lagere prijs. Een goede oplossing dus.

Ik werd geconfronteerd met de noodzaak om mijn bedrijf beter te laten aansluiten bij de internetwereld van tegenwoordig toen ik afgelopen week online kleding wilde kopen van Vingino Kinderkleding. Voorheen kocht ik deze kleding voor mijn dochter bij een winkel in de buurt. Deze winkel is helaas niet meer geopend. Ze konden de groeiende markt voor internetwinkels niet meer beconcurreren. Dat is jammer en misschien een gemiste kans. Het hoeft namelijk niet zo complex te zijn als men denkt om met de internettijd mee te gaan in plaats van de klagen over de internettijd.

Ik mijn zoektocht zocht ik in Google naar Vingino Kinderkleding. Google gaf mij een aantal opties en ik heb een van de opties die Google gaf aangeklikt. Ik heb uiteindelijk prachtige kleding gekocht bij Amazingkids.nl. Ik bedacht me toen: Hoe komt het dat Google mij juist naar Amazingkids.nl stuurt wanneer ik zoek naar Vingino Kinderkleding? Ik merkte dat op de website van Amazingkids vaak letterlijk het keyword ‘Vingino Kinderkleding’ wordt gebruikt. Aan den lijve werd ik geconfronteerd met de oplossingen die internet marketing biedt.

De Thai Massage Company sluit hier graag bij aan. Ook ik heb mijn website laten optimaliseren door een SEO expert. Een nieuwe stap in de moderne technologie.

 

Ga terug naar Home